Kaasaegse ilme saanud Restorani NOOT menüü on inspireeritud nii modernsest kui klassikalisest Eesti köögist, mida rikastavad erinevate maailmaköökide maitsed. Meie peakokk Rudolf Visnapuu on kõrgelt hinnatud oma panuse eest Eesti köögi ning noorte erialase toidukultuuri edendamisel.
Menüü on inspireeritud ja kokku pandud meie külaliste lemmikroogadest viimase kümnendi jooksul.
Restoran Biography
Kaasaegse ilme saanud Restorani NOOT menüü on inspireeritud nii modernsest kui klassikalisest Eesti köögist, mida rikastavad erinevate maailmaköökide maitsed. Meie peakokk Rudolf Visnapuu on kõrgelt hinnatud oma panuse eest Eesti köögi ning noorte erialase toidukultuuri edendamisel.
Menüü on inspireeritud ja kokku pandud meie külaliste lemmikroogadest viimase kümnendi jooksul.