Restoran Wesset

Villa Wesseti peakokk Mart on põline pärnakas, kes otsustas toiduvalmistamise kunsti selgeks õppida hoopiski Inglismaal. Meie õnneks tuli ta nende teadmistega kodulinna tagasi ja asus 23-aastaselt peakoka ametisse. Ehk siis hakkas köögis vägesid juhtima parasjagu selles vanuses, kui maailmas tuntuks saanud staarkokad oma karjääri on alustanud.

 

Lapsepõlvekodust on Mart kaasa võtnud teadmised, et oma kasvatatud veiseliha on kõige puhtama maitsega. Rannarajooni villas on küll loomi keeruline pidada, kuid õnneks on teisi tublisid talunikke, kes selle tänuväärse töö ära teevad. Kohalik tooraine ja puhtad maitsed on Villa Wessetis olulisel kohal. Ja lennukatest ideedest siin majas ka puudust ei tunta.

 

Lõuna

  • Kala ja mari. Soolaforell, heeringamari, sidrunimajonees, sibulaõli, leib
  • Siga ja juurikad. Suitsune siga, ahjujuurikad, peedikreem, tomatileem

Õhtu

  • Suitsuribi ja hernes. Suitsuribileem, roheline hernes, sibul, vinnutatud tomat, peekon
  • Part ja köögiviljad. Pardifilee, röstitud köögiviljad, roheline uba, kirsstomat
  • Besee ja kreem. Besee, sidrunikreem, mesi, toorjuust, marjahoidis

Hotelliveebist leiab Villa Wesseti külastamiseks ka restoranide nädala majutuspaketi

Pühapäeval, 5. aprillil kell 14:00 esinevad Erko Niit ja Laura Junson 

Kontakt

Restoran Wesset
Supeluse 26, 80012 Pärnu
Tel +372 6972500
info@wesset.ee
www.wesset.ee

Vaata asukohta kaardil