Restoran Kolhethi

Gruusiast pärit peakokk Manana Keburia on toonud tükikese oma kodumaast Pärnu kesklinna hubasesse puumajja. Menüü koostamisel lähtus ta nendest traditsioonidest ja tõekspidamistest, mida Gruusias antakse edasi põlvest põlve. Lisaks restoranide nädala eripakkumisele leiab restorani söögikaardilt “mägede poegade” väärilisi maitseelamusi. Ja miljöös on tunda ehedat mägede hõngu!

 

Kolhethi menüüs on ehedad Gruusia köögi pärlid – kerged salatid, maitsvad supid ning rikkalikud ja mahlased šašlõkipraed. Maiasmokkadele mõeldes on valminud hõrgutav gruusiapärane meekook. Samuti ei jäta kedagi külmaks sakartvelode rahvusliku pagari tooted. Ja seal ei saa mitte ainult hästi süüa  – Kolhethi joogikaardil ilutseb õige muljetavaldav nimistu Teliani Valley veine.

 

Lõuna

  • Kreeka pähkli- ja küüslaugupüreega täidetud baklazaan
  • Küpsetatud lambaliha aedviljadega

Õhtu

  • Salat värsketest aedviljadest
  • Praetud veiselihakuubikud hapukoore, estragoni ja seentega.
  • Magus riis rosinate, õunte ja kreeka pähklitega

Hotelliveebist leiab Kolhethi külastamiseks ka majutuspaketi majutusega Villa Artises

Kontakt

Restoran Kolhethi
Kuninga 36, 80014 Pärnu
Tel 5629 6555
www.kolhethi.ee

Vaata asukohta kaardil