Rannahotelli restoran

Pekka-Paavo Kesküla alustas  Rannahotelli restorani peakokana 2015 aasta alguses. Tema visiooniks on pakkuda ajalooväärtuslikus Rannahotelli hoones tänapäevaseid roogi,  mille valmistamisel kasutatakse värskeimat eestimaist toorainet ning lisatakse lennukas toiduvalmistamise tehnika. Sellele juurde veel värsked ideed ja killuke koka südant. Tänapäevast köögikunsti jääb aga saatma ka austus Rannahotelli klassikute vastu – neid 1930ndatest pärit roogi pakutakse jätkuvalt, küll pisut kaasaegsemas võtmes.

 

Rannahotelli restoran pakub lisaks hõrkudele roogadele ka ainulaadset merevaadet, mis muudab külastuse meeldejäävaks ja eriliseks. Restoranist pääseb avarale merevaatega väliterrassile, mis soojal ajal on Pärnu suvekülaliste ning kohalike lemmik. Restoran on heaks paigaks päikeselise lõunasöögi või mõnusa õhtusööki korraldamiseks pere või sõpradega. Rannahotelli restoranis läbi viidud kõrgetasemelised vastuvõtud ja uhked õhtusöögid  on tõestuseks teeninduse kõrgest kvaliteedist, millest saab osa iga restorani külastaja.

 

Lõuna

  • Broileri koiva ja kintsuliha confit kõrvitsaorsotto, paprikacouli ja tüümianikastmega
  • Leiva-kookose parfee rukki-tatrakrõbediku, pohlamoosi ja keefiirisorbetiga

Õhtu

  • Värske kirju tomatisalat basiiliku sorbee ja balsamicoteradega
  • Madalal temperatuuril küpsetatud seakülg kaalikakreemi, röstitud juurviljade, söestatud varsbrokkoli ja rosmariinikastmega
  • Leiva-kookose parfee rukki-tatrakrõbediku, pohlamoosi ja keefiirisorbetiga

Hotelliveebist leiab Rannahotelli külastamiseks ka restoranide nädala majutuspaketi

Pühapäeval, 5. aprillil kell 14:00 esinevad Lisann Aljaste ja Ivo Leesar

Kontakt

Rannahotelli restoran
Ranna pst 5, 80010 Pärnu
Tel 444 4444
info@rannahotell.ee
www.rannahotell.ee

Vaata asukohta kaardil