Õhtumenüüd

 

Akord – 20€

  • Suitsukana salat
    kuskuss / ingver / röstpaprika / brokoli / karri
  • Grillitud klaarsägafilee
    spargel/Rooma salat/valgeveini- kappari kaste
  • Grillitud õun
    vaniljejäätis/vahtrasiirup

BabyBack Ribs & BBQ – 18€

  • BBQ ahjus küpsetatud vürtsikad kanatiivad serveeritud marineeritud paprikaga
  • BBQ seakülg autentses Ameerika söemarinaadis, õunapüree, marineeritud köögiviljad koos vürtsika tomati ja pärlsibula peekoni kastme komboga
  • BabyBack’i retsepti järgi valmistatud suussulav šokolaadikook jäätise ja maasikakastmega

Café Grand – 20€

  • Kammkarbi carpaccio marineeritud köögiviljadega
  • Võikala suitsukartuli ja peekoni kastmega
  • Valge šokolaadi-piparmündi fondant marjadega

Da Vinci – 18€

  • Suitsutatud pardirinnafilee vaarika vinegretiga salati padjal
  • Kreemjas puraviku-kana lasagne kolme juustuga
  • Rikkalik mascarpone kreem kirsstomati moosiga

Eagle – 20€

  • Aedviljatarrend
    Sinikarbid, sinepikook, kõrvitsapüree
  • Vasika antrekoot 
    Veise gravy, ahjupeet, kartulipüree
  • Kirsi crème brûlée
    Madeleine küpsis

Embecke – 20€

  • Kammkarbid, krõbe sibul, marineeritud kollane peet, seeneraguu
  • Maheveise ossobuco, porgandi-ingveri kreem, grillitud mustjuur, salveipesto
  • Mille –feuille vaarikatega, sidrunikreem

Hea Maa – 20€

  • Soolalõhe, rukolasalat, tomat, mooniseemne-õlikaste
  • Pardirinnafilee, kartulifondant, veinikaste
  • Rabarberisupp, ingverijäätis, vahvel

Jahtklubi Restoran – 20€

  • Hummus kuningservikutega (piinia seemned, vinnutatud tomatid, ürdiõli, rukkikrõbedikud, ciabatta)
  • Pikalt haudunud veisepõsk (võioakreem, porgand, pastinaak, brokkoli, lillkapsas)
  • Hapurokk linnupiimaga (purjus kirsid, vahukomm)

Kolhethi – 18€

  • Väike hatšapuri
    Mahlane juustupirukas
  • Chvris
    Küpsetatud lambaliha
  • Joana
    Rahvuslik viinamarjamahla dessert jäätisega

KUU – 18€

  • Tiigerkreveti-tsitrusesalat quacamolega
  • Sous vide seafilee tüümiani, bataadi ja chutney´ga
  • Maasika-rabarberisupp piparmündi sorbeega

Lime Lounge – 20€

  • Peedi carpaccio Kitsejuust, rukola, sibulamoos, krõbe tatar
  • Märjamaa talle välisfilee Suitsu-sellerikreem, köögiviljad, punase veini kaste
  • Magustoidu trio Šokolaad, vaarikasorbee, vahvel rabarberikreemiga

Mon Ami – 20€

  • Böff & brioche
  • Tursk, lillkapasas, mango
  • Õllemaius & õunavaht

MUM Cafe – 18€

  • Õrnsoolasiig ja marineeritud lõhe vutimunade, hapukoore- ürdigeeli, rukkileivakrõpsu ja lõhemarjaga
  • Röstitud pardifilee karamelliseeritud köögiviljade, portveinikastme ja bulguriga
  • Kolme šokolaadi fondant konjakimarjade ja jäätisega

NOOT – 20€

  • Praetud kammkarbid
    kammkarbid, jõevähivaht, safraniriis
  • Sous Vide veise abaliha
    veiseliha, demi glace kaste, miniköögiviljad
  • Šokolaadiüllatus
    erinevate tekstuuride ja temperatuuridega valmistatud šokolaad

Kalamajaka kohvik – 20€

  • Auster/linnumaksa patee/veise tartar
  • Läänemere tursk
    röstsibul/brokkol/põldmari
  • Vanilje vahvel

Paradiis – 18€

  • Peedipüreesupp tüümiani-kitsejuustujäätisega
  • Maisitibu safraniriisi ja sooja oasalatiga
  • Karamellikattega astelpaju-kaerakile kaeravahvliga – Eesti uus rahvustoit

Piparmünt – 20€

  • Põletatud krevetitartar, trühvlite, munakollase ja vähimajoneesiga
  • Öö läbi küpsetatud metsseakael ja trühvlikaste
  • Kohustuslik Lavendli kreembrülee

Postipoiss – 18€

  • Lõhesalat
  • Grillitud lambatalle kael
    õuna-jõhvikakaste, gratineeritud küüslaugukartulivorm, blanšeeritud türgioad, küpsetatud küüslauk
  • Jõhvikavaht

Raimond – 20€

  • Madalal temperatuuril küpsenud Ecofarmi forellifilee
    fenkol/juurseller/kollane peet/murulauk/karusmari
  • Eestimaal kasvatatud veise sisefilee
    petersellijuur/maapirn/porru pesto/puravik
  • Mustsõstra-peedi sorbee
    marineeritud mustsõstar/skyr/kuivatatud peet/kadakaleib

Rannahotelli restoran – 20€

  • Lõhe
    Till/ kartul/ mädarõikajäätis
  • Seakõht
    Pastinaagikreem/ põrsaajud/ suitsukartulivaht/ õllekaste
  • Jogurt
    Vaarikasiirup/ krõbedik / jogurtijäätis

Strand – 18€

  • Grillitud tuunikala
    Tuunikala | vinegrett | oliivikreem |  laimi tapiokk | suitsumuna | wakame | leivaõhik
  • Hirv
    Hirvekints | Pastinaagi- velouté  | kartulikroket | kuningservik | miniköögiviljad
  • Mille-feuille
    Kamakohupiim | riisikrõpsud | nõgese- karusmarjamoos | marjad

Tervise Paradiis – 18€

  • Kanafilee / Läätsed / Sidrunheina – koriandri dressing
  • Vasikafilee / Spargel / Hooajaköögiviljad
  • Vaarikasorbee / Vaarikageel / Vaarikabesee

Villa Ammende  – 20€

  • Tuunikala sashimi,
    krõbe brioche sai, aiarohelised ürdid ja punase kalamarja kaste
  • Röstitud pardi rinnafilee
    õrnade vürtsidega lillkapsas, võis küpsetatud spargel ja musta soola kaste
  • Kuuseokka brüleekreem
    maasika granita ja maasikavahuga

Villa Wesset – 20€

  • Lõhe krõbedal saial
    avokaado, laimigeel, lendkalamari
  • Lammas ja mustjuur
    lamba välisfilee, kuusevõrsegeel, kartul
  • Šokolaad ja karamell
    maapähkel, marineeritud õun, jäätis

White Beach Golf – 20€

  • Vürtsikas kana kookose supp
  • Pardi confit kuskussi salatiga
  • WBG trühvlid