Lõunamenüüd

 

Akord – 12€

  • Lihaveise maks
    grillitud sibul/krõbe bataat/punase veini kaste
  • Akordi päevakook

BabyBack Ribs & BBQ – 10€

  • Burger grillitud seakaelakarbonaadi, tomati, marineeritud kurgi, punasibula-peekonimoosi, grillitud ananassi, kergelt tšillise majoneesikastme, grillitud portobello ja pepperoni-paprika. Serveeritakse friikartulitega
  • Klassikaline toorjuustukook maasikakastmega

Café Grand – 12€

  • Krõbe maisikana pasta roheliste aedviljadega
  • Hõrk kohvivaht laimi ja kaeraga

Da Vinci – 10€

  • Kreemjas risoto kammkarbi ja kalmaariga
  • Šokolaadi kreembrülee vanilje Gelatoga

Eagle – 12€

  • Arktika paalia
    Norra-homaari bisque, Beluga läätsed
  • Šokolaadi kook
    Lavendli parfait, kirsi-vahukomm

Embecke – 12€

  • Madalal temperatuuril küpsetatud pardikoib, bataadihummus, savoy kapsa-köögiviljarull, granaatõunakaste
  • Valge-šokolaadi-astelpaju sorbee, mustikakaste, mandlipralinee

Hea Maa – 12€

  • Kohafilee, lillkapsas, marineeritud pärlsibul, ürdiõli
  • Tiramisu lillepotis

Jahtklubi Restoran – 12€

  • Part maapirnikreemi ja röstitud köögiviljadega (paprika, brokkol, peet, passioni kaste)
  • Kõrvitsakook kuuma šokolaadiga

Kolhethi – 10€

  • Salat “Georgia”
    Värskendav salat kreekapähklite ja aedviljadega
  • Mtsvadi
    Sütel grillitud sealiha

KUU – 10€

  • Antrekoot, spargli-peekoni buketi ja veini-ürdivõiga
  • Kohapeal valmistatud jäätiste valik, kõrvitsabešeega

Lime Lounge – 12€

  • Kitsejuusturavioolid Salvei, karamellivõi, seedrimänniseemned
  • Magustoidu trio Šokolaad, vaarikasorbee, vahvel rabarberikreemiga

Mon Ami – 12€

  • Koha, seen, ürdipuljong
  • Mohijto crème brûlée

MUM Cafe – 10€

  • Mereannirisoto sidruni ja spinatiga
  • Pistaatsia Panna Cotta maasikate ja mandlikrõbedikuga

NOOT – 12€

  • Kuldne kõrvitsa cappuccino
    kõrvits, röstitud külmsuitsulõhe, ürdikrutoonid, piimavaht
  • Green Egg seasisefilee
    seasisefilee, kartulitamp, kukeseenekaste, peedikile

Kalamajaka kohvik – 12€

  • Ümarmudila kroket
    päikesekuivatatud tomat/fennel/pähklivõi sauce
  • Tiigerkreveti parpadelle
    pasta/spinatipesto/parmesan

Paradiis – 10€

  • Praetud lest peedi-kartulipudru ja klorellakastmega
  • Karamellikattega astelpaju-kaerakile kaeravahvliga – Eesti uus rahvustoit

Piparmünt -12€

  • WF kartuli- ja porrukreemsupp
  • Pardirinnafilee, kreemjas hernes ja umami-kaste

Postipoiss – 12€

  • Pankoga paneeritud kohafilee   
    õunasiidrikaste, kartuli-kõrvitsapüree, wokitud köögivili
  • Sidruni-kohupiimakook

Raimond – 12€

  • Võiga praetud kohafilee
    põletatud lillkapsas/valge redis/till/seene ja lillkapsa puljong
  • Karamellikreem
    miniapelsin/punane sõstar/metspähkel/karri

Rannahotelli restoran – 12€

  • Aurutatud siiafilee
    Mandelkartul/ aedviljad/ sinikarbikaste
  • „Mahakukkunud“ porgandi-astelpajukook
    Astelpajuvaht/ porgandijogurt/ porgandijäätis

Strand – 10€

  • Veise Carpaccio
    Veisefilee |  feta | parmesan| vutimuna | trühvlimajonees | pestokaste
  • Soe lõhesalat
    Lõhefilee | juust | pariisikartul | suvikõrvits  | sibul |   kirsstomat

Tervise Paradiis – 10€

  • Peedi risotto / Miniporgand / Parmesanikrõps
  • “Killuke Paradiisi”

Villa Ammende  – 12€

  • Jäneseliha ravioolid parmesaniga
    lavendel, marineeritud tomatid, muskaatpähkel ja röstitud mandel
  • Mandlipiima panna-cotta
    põletatud ananass, rumm ja vaarika pärlid

Villa Wesset – 12€

  • Siga ja porgand
    seasisefilee, põletatud kartul, sibul
  • Brülee ja hein
    sidrunhein, kookos, marjad

White Beach Golf – 12€

  • Pošeeritud kala rohelise herne ja läätsedega
  • Sidrun, besee ja karamell